دوره 2، شماره 4 - ( 1391 )                   جلد 2 شماره 4 صفحات 63-45 | برگشت به فهرست نسخه ها

hoseinzadeh shahri M, ghadakforoushan M. Prioritizing of electronic banking’s risks from the view point of managers in public and private banks. ORMR 2013; 2 (4) :45-63
حسین زاده شهری معصومه، قدک فروشان مریم. اولویت بندی ریسک های بانکداری الکترونیکی از دیدگاه مدیران بانک های دولتی و خصوصی. پژوهش های مدیریت منابع سازمانی. 1391; 2 (4) :45-63

1- استادیار گروه مدیریت ، دانشکده علوم اقتصادی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)
2- دانشجو کارشناسی ارشد، دانشکده علوم اقتصادی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)
هدف اصلی این تحقیق اولویت‌بندی انواع ریسک‌های موجود در بانکداری الکترونیکی در بانک‌های خصوصی و دولتیِ ایران است. باوجود منافع مطمئنی که بانکداری الکترونیک به مشتریان ارائه می‌دهد، ریسک‌هایی نیز در پی‌ دارد. ریسک‌های اصلی شناسایی شده در ارتباط با بانکداری الکتریکی شامل ریسک استراتژیک، ریسک عملیاتی، ریسک شهرت و ریسک قانونی است. مدل مورد استفاده در این تحقیق مدل فرایند تحلیل سلسله مراتبی و داده‌های حاصل از پرسشنامه‌ها با استفاده از روش‌های آماری تحلیل شده‌اند. جامعه آماری تمام مدیران ارشد و معاونان شعب مرکزی بانک‌های دولتی و خصوصی شهر تهران و نمونه آماری که با نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شدند، مدیران ارشد و معاونان شعب مرکزی 7 بانک خصوصی و 7 بانک دولتی هستند. در‌نهایت بر‌اساس یافته‌های تحقیق و براساس درجه اهمیتی که این ریسک‌ها نسبت به مدیران هریک از بانک‌ها دارند، برای مدیریت بهتر این ریسک‌ها پیشنهادهایی ارائه می‌شود.   واژه‌های کلیدی: بانکداری الکترونیکی، ریسک استراتژیک، ریسک عملیاتی، ریسک شهرتی، ریسک قانونی.
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: اصلی
دریافت: 1392/2/21 | پذیرش: 1391/12/1 | انتشار: 1392/5/28