جستجو در مقالات منتشر شده
۵ نتیجه برای مرادزاده
خانم فاطمه مرادزاده، دکتر مصطفی هادوی نژاد،
دوره ۱۰، شماره ۳ - ( پائیز ۱۳۹۹ )
چکیده
این پژوهش با هدف کشف ایستارهای موجود درباره نافرمانی مدنی در یک سازمان دولتی انجام شده است. راهبرد پژوهش، تحلیل گفتمان انتقادی و مشارکتکنندگان تعداد ۲۰ نفر از کارکنان سازمان یادشده بودند که با روشهای نمونهگیری بیشینه تنوع و نوعی انتخاب شدند. گردآوری دادهها با استفاده از ابزار مصاحبه نیمهساختاریافته تا مرحله اشباع نظری ادامه پیدا کرد. برای تحلیل دادهها براساس رهیافت فرکلاف سه مرحله وصف، تفسیر و تبیین انجام شد. یافتهها به کشف سه گفتمان نافرمانی مدنی به مثابه رفتاری تابو، طبیعی و ضروری منجر شد. براساس گفتمان تابو نافرمانی مدنی، رفتاری غیررسمی و مخرب با پیامدهای کژکارکردی برای سازمان است، درنتیجه امری غیرمجاز تلقی میشود. در گفتمان طبیعی، نافرمانی مدنی یک سازوکار جبری نهفته در طبیعت سازمان است؛ بهطوری که وقتی روال جاری سازمان قادر به پاسخگویی به مطالبات عدالتخواهانه اعضا نباشد، بهطور طبیعی گروهی از آنها به نافرمانی مدنی مبادرت میورزند. در گفتمان ضروری، نافرمانی مدنی پدیدهای اکتسابی از سوی آن دسته از اعضای سازمان محسوب میشود که در اثر بیعدالتی سازمانی به ناکامی و انسداد روانشناختی رسیدهاند و آن را بهعنوان آخرین راه چاره و داروی معالجهکننده بیماری بیعدالتی در سازمان میدانند.
دوره ۱۳، شماره ۷ - ( ۷-۱۳۹۲ )
چکیده
تخمین صحیح افت¬های فشار سیالات حفاری غیرنیوتنی در داخل فضای حلقوی برای تعیین دبی جریان و انتخاب سیستم¬های پمپاژ گل در طی عملیات حفاری، ضروری می¬باشد. هدف این مطالعه، شبیه سازی جریان سیال کف و تخمین افت فشار در فضای حلقوی چاه در شرایط حفاری زیر تعادلی با استفاده از روش عددی حجم محدود می¬باشد. سیال کف به عنوان سیال غیر نیوتنی قانون توان و هرشل بالکلی در نظر گرفته شده و نتایج افت فشار با هم مقایسه می¬شوند. تاثیر پارامترهای مختلف عملیاتی از قبیل رئولوژی سیال کف، سرعت سیال کف، کیفیت کف، چرخش لوله حفاری و عدم هم مرکزی لوله و چاه، بر افت فشار بررسی می¬شوند. نتایج حل عددی با نتایج آزمایشگاهی مطالعات قبلی مقایسه شده است. خطای نسبی بین نتایج روش عددی با نتایج آزمایشگاهی برای تخمین افت فشار، کمتر از ۵% می¬باشد. همچنین نتایج روش عددی با در نظر گرفتن مدل رئولوژیکی هرشل بالکلی برای کف، به نتایج آزمایشگاهی نزدیکتر است. نتایج نشان می¬دهند که با افزایش سرعت و کیفیت سیال کف، افت فشار افزایش و با افزایش عدم هم مرکزی افت فشار کاهش می¬یابد، ولی چرخش لوله تاثیر چشم گیری در افت فشار ندارد.
دوره ۱۴، شماره ۱۴ - ( ويژهنامه دوم ۱۳۹۳ )
چکیده
طراحی کنترل کننده میز شبیه ساز زلزله به منظور شبیه سازی و تعقیب پروفیل زلزله از موضوعات اساسی در طراحی یک میز لرزه است. در این مقاله کنترل یک میز لرزه در ابعاد آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفته است. جهت اندازهگیری جابجایی میز به صورت بلادرنگ، سیستمی مبتنی بر پردازش تصویر ارائه شده است. میز لرزه توسط یک کنترلکنندهی PI همراه با یک کنترلکنندهی فازی ناظر کنترل میشود. کنترلکنندهی فازی به منظور کمینه کردن خطا، از دو بازخورد جابجایی و شتاب استفاده می-کند. برای این منظور، یک دوربین و یک برنامهی پردازش تصویر جهت اندازهگیری مستقیم و بلادرنگ جابجایی به کار گرفته شده است. نتایج نیز به عنوان بازخورد کنترل-کننده از طریق شبکه به کامپیوتر مرکزی انتقال داده میشود. کارایی سیستم پیشنهادی در مقایسه با سیستمی که از انکودر خطی به عنوان سنسور جابجایی و بازخورد کنترلکننده بهره میگیرد، مورد ارزیابی قرار گرفته است. بنابر نتایج بدست آمده سیستم کنترلی پیاده سازی شده با حالت کنترل کننده فازی تناسبی-انتگرالگیر توانسته است خطای کنترلی را کاهش دهد. همچنین به کار گیری رویکرد پردازش تصویر به منظور اندازهگیری جابجایی میز لرزه، مزایایی از جمله دقت مطلوب، عدم نیاز به تماس مستقیم با میز، اندازهگیری به صورت مستقیم و بلادرنگ و قیمت پایین را به ارمغان میآورد.
دوره ۱۸، شماره ۱۱۱ - ( اردیبهشت ۱۴۰۰ )
چکیده
اکسیداسیون لیپیدها در موادغذایی یکی از مهمترین رخدادهایشیمیایی در طی سرخکردن غذا میباشد که شاخصهای شیمیایی حاصل از آن زمینهساز بیماریهای مختلفی از جمله تصلبشرائین، سرطان، پیریزودرس، سندرمدیسترستنفسی و اختلالات مختلف کبدی است. بنابراین در تحقیق حاضر میزان شاخصهایاکسیداتیو طی فرآیند سرخکردن فلافل در روغنهای مصرفی در سطحعرضه، بررسی و با شرایط کنترلشده در آزمایشگاه مقایسهشد. در این مطالعه آنالیز شیمیایی بر روی۵۰ نمونه گرفتهشده از روغنهای مصرفشده جهت سرخکردن فلافل با در نظرگرفتن میزان پراکسید، آنیزیدین، توتوکس و آزمونکرایس جهت بررسی اثر تخریبکنندگی ترکیبات فلافل انجام و با نمونههای تحتکنترل مطابق با استانداردهای مربوطه در آزمایشگاه مقایسه شد. در این مطالعه بیش از نیمی از نمونهها قابلیتمصرف نداشتند و تنها کیفیت ۴۲% نمونهها مورد تایید قرار گرفت. میانگین و انحرافمعیار عدد پراکسید، آنیزیدین و توتوکس در نمونهکنترلی بهترتیب (۶۲/۰±۳۹/۴)، (۸۷/۰±۹۰/۶) و (۰۹/۲±۶۸/۱۵) بود که نمونههای سطحعرضه در مقایسه با نمونهکنترلی دارای مقادیری بالاتر بودند. همچنین بین اعداد پراکسید، آنیزیدین، توتوکس و تستکرایس همبستگی مثبت مشاهدهشد. براساس نتایج بهدستآمده از این پژوهش مشخصشد که میزان اکسیداسیون بیشتر روغنهای سطحعرضه بالاتر از حدمجاز استاندارد است و اکثراً فاسد و غیرقابل مصرف تلقی میشوند و همچنین روغن مصرفی در روزهای متمادی مورد مصرف قرار گرفتهاست. از این رو با توجه به خطراتی که اکسیداسیون اولیه و ثانویه بر سلامت انسان دارد، تامین روغن مصرفی با قیمت بهتر و از مبادی خاص برای اطمینان از تعویض ادواری و در زمان مناسب آن ضروری است.
دوره ۲۳، شماره ۱۰ - ( مهر ۱۴۰۲ )
چکیده
در این تحقیق، تلاش شده است تا نیروهای موثر بر یک سامانهی ریلگذاری ساده و اقتصادی را که با اضافهکردن یک سیستم تعلیق به آن اصلاح شده است، مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. ریلهای مورد مطالعه جزء اجزا یک ماشین مخصوص برای تولید قطعات سبک چوبی با الگوی مشابه میباشند. این مکانیزم از دو شفت و چهار بلبرینگ خطی تشکیل شده است که امکان لغزش بدون خطا در طول شفت را فراهم میآورد. تمام بارها و نیروهای مرتبط با محورهای عمودی دیگر بر روی این سیستم ریلگذاری تمرکز مییابند. بنابراین، با طراحی و اضافه کردن سیستم تعلیق به این مجموعه، تأثیر نیروهای نامطلوب بر روی ریلها بهبود یافته و نسبت به قبل بهبود یافته است. اثر وجود سیستم تعلیق بر روی محور با استفاده از نرمافزار آدامز (MSC ADAMS) مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج نشان میدهند که دامنهی نیروهای نوسانی ناشی از عملیات برادهبرداری روی شفت به شدت کاهش یافته است