دوره 13، شماره 3 - ( 1402 )                   جلد 13 شماره 3 صفحات 20-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

دانایی فرد حسن. سخن سردبیر: چالش‌های کشورداری ما: آیا می‌توان ظرفیت همآوردی را تقویت کرد؟. پژوهش های مدیریت منابع سازمانی. 1402; 13 (3) :1-20

استاد، گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران. ، hdanaee@modares.ac.ir
سخن سردبیر:
کیفیت نظام کشورداری هر حکومتی ضامن موفقیت هر کشوری است. تعامل سازنده ساحت حکمرانی، مدیریت و عملیات در شبکه اداره کشور از قبل خط‌مشی‌ها، راهبردها و رویه رمز این موفقیت است. ایران اسلامی مانند سایر کشورها در مسیر این موفقیت با چالش‌های بزرگی روبه‌رو است. فهم این چالش‌ها و راهکارهای تقویت قابلیت کشورداری در کشور می‌تواند برای جامعه علمی و عملی کشور مفید باشد. هدف این نوشتار تحقق این مهم است.
نوع مقاله: پژوهشی کیفی | موضوع مقاله: استراتژی و مدیریت
دریافت: 1402/10/3 | پذیرش: 1402/2/10 | انتشار: 1402/2/10