دوره 6، شماره 4 - ( 1395 )                   جلد 6 شماره 4 صفحات 127-107 | برگشت به فهرست نسخه ها

Sheikh R, abasi M, abasi A. To Regulate of Selection Decision-Making Tools with Axiomatic Design Technique. ORMR 2017; 6 (4) :107-127
شیخ رضا، عباسی محمد، عباسی طلایی علی. نظام‌مند کردن انتخاب ابزار‌های تصمیم‌گیری با تکنیک طراحی مبتنی بر بدیهیات. پژوهش های مدیریت منابع سازمانی. 1395; 6 (4) :107-127

1- دانشیار، گروه مدیریت، دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران.
2- کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه صنعتی شاهرود، شاهرود، ایران.
علوم انسانی نیز همانند علوم کاربردی و مهندسی متشکل از زیرمجموعه‌های تخصصی و حوزه‌های مختلفی است. سیر تحولات و دانش نشان‌دهنده این است که بشر در حوزه‌های علوم روانشناسی، فلسفه، هنر، جامعه‌شناسی و غیره دانش تخصصی خود را افزایش داده است. به‌کارگیری نتایج این علوم نیز باید رویکردی کاربردی داشته باشند. امروزه مدیران در تصمیم‌گیری‌های خود با انبوهی از ابزارها و تکنیک‌های مختلف در قالب روش‌های الگوریتمی، روش‌های استدلالی، روش‌های عملیاتی و ترکیبی مواجه هستند که در به‌کارگیری و استفاده درست از این تکنیک‌ها دچار سردرگمی می‌شوند. از این رو دغدغه اصلی مدیران این است که چگونه می‌توانند از این تکنیک‌ها به‌طور کارآمد بهره گیرند. در این پژوهش ضمن توجه به نظریه سیستم‌ها، به معرفی تکنیک طراحی مبتنی بر بدیهیات برای حل چالش‌های بیان‌شده پرداخته‌ شده است. در پایان ضمن ارائه چارچوبی جامع از معیارها و عوامل مؤثر در کیفیت کتاب درسی، سه کتاب رفتار سازمانی رابینز، مورهد/گریفین و کینیکی توسط اعضای هیأت ‌علمی دانشکده مدیریت دانشگاه شاهرود مورد ارزیابی قرار گرفت.
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: اصلی
دریافت: 1394/7/18 | پذیرش: 1395/11/1 | انتشار: 1395/11/19