دوره 9، شماره 2 - ( 1398 )                   جلد 9 شماره 2 صفحات 154-137 | برگشت به فهرست نسخه ها

Investigating Role of Knowledge Management on Information Technology Influence on Supply Chain Performance in Tile Industry. ORMR 2019; 9 (2) :137-154
مجیبیان فاطمه. بررسی نقش مدیریت دانش در تأثیر فناوری اطلاعات بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت کاشی ایران. پژوهش های مدیریت منابع سازمانی. 1398; 9 (2) :137-154

گروه مدیریت، دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه جمشید کاشانی، آبیک، قزوین، ایران. ، fatemeh.mojibian@jku.ac.ir
در دنیای امروز، فناوری اطلاعات بر همه مسانل جاری در همه صنایع تأثیرگذار است. به این ترتیب یکی از مهم‌ترین مواردی که بیشک تحت تأثیر فناوری اطلاعات و شاخههای آن قرار می‌گیرد، عملکرد زنجیره تأمین میباشد. بنابراین در این پژوهش تلاش بر آن است تا نقش فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد زنجیره تأمین براساس دیدگاه مدیریت دانش بررسی شود، زیرا از آنجا که بهبود عملکرد زنجیره تأمین میتواند در گروی بهرهگیری از دانش و تجارب همه افراد درگیر در زنجیره میسر شود، نقش مدیریت دانش در این امر، جلوه بیشتری به خود خواهد گرفت. تعداد 136 پرسشنامه معتبر از شرکت‌های کاشی و سرامیک کشور جمع‌آوری شده است. داده‌های جمعآوری شده به منظور بررسی رابطه میان متغیرها و تأثیر آنها بر یکدیگر، با استفاده از روش حداقل مربعات جزئی و با نرمافزار اسمارت PLS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. درنهایت براساس یافتههای تحقیق، تأثیر مثبت مدیریت دانش بر عملکرد زنجیره تأمین در صنعت کاشی ایران اثبات شده است.
نوع مقاله: مقالات علمی پژوهشی | موضوع مقاله: رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی
دریافت: 1398/9/18 | پذیرش: 1398/9/18 | انتشار: 1398/9/18