دوره 10، شماره 1 - ( 1399 )                   جلد 10 شماره 1 صفحات 134-113 | برگشت به فهرست نسخه ها

Abbasi T, nargesyan A, Salimi M. Identifying and prioritizing Public Service Values in Iran’s Public Sector. ORMR 2020; 10 (1) :113-134
عباسی طیبه، نرگسیان عباس، سلیمی مریم. شناسایی و اولویت‌بندی ارزش‌های خدمات عمومی در بخش دولتی ایران. پژوهش های مدیریت منابع سازمانی. 1399; 10 (1) :113-134

1- استادیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران. ، t.abbasi@ut.ac.ir
2- استادیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران.
3- کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران.
ارزشهای بخش عمومی از ارکان مهم این بخش تلقی میشوند؛ شناسایی این ارزشها حایز اهمیت است چرا که آنها بهعنوان قطبنما، هدایتگر همه فعالیتهای سازمانهای دولتی هستند. مقاله حاضر با هدف تعیین ارزشهای عمومی موردقبول در بخش دولتی ایران انجام شده است. برای این منظور ارزشهای شناساییشده از ادبیات نظری با استفاده از روش دلفی فازی و بر مبنای خرد جمعی بررسی شدند. براساس نتایج حاصل از پژوهش، ارزشها در 5 دسته (اخلاقی، حرفهای، دموکراتیک، انسانی و دینی) قرار میگیرند. یافتههای بهدستآمده از این مرحله با استفاده از پرسش‌نامه و برای اولویتبندی ارزشها بین کارکنان سازمان برنامه و بودجه بدست آمده است. براساس نتایج این بخش ارزشهایی مانند صداقت، حقگرایی و صرفهجویی در اموال عمومی از اولویت بالاتری برخوردار بودند و برتری و نمایندگی در پایینترین اولویت قرار دارند.
نوع مقاله: توصیفی و نظرسنجی | موضوع مقاله: استراتژی و مدیریت
دریافت: 1398/8/3 | پذیرش: 1398/12/26 | انتشار: 1399/4/23