دوره 6، شماره 3 - ( 1395 )                   جلد 6 شماره 3 صفحات 17-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

akbari M, nikokar H, esmailzadeh M. Studying Role and Effects of Transcendental Leadership on Organizational Performance Considering Competitive Advantage. ORMR 2016; 6 (3) :1-17
اکبری محسن، نیکوکار هانی، اسماعیل زاده محمد. بررسی نقش رهبری متعالی بر عملکرد سازمانی با میانجی‌گری مزیت رقابتی. پژوهش های مدیریت منابع سازمانی. 1395; 6 (3) :1-17

1- استادیار، گروه مدیریت، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
2- کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
3- دانشجوی دکتری سیاست‌گذاری علم و فناوری، دانشکده مهندسی پیشرفت، دانشگاه علم و صنعت، تهران، ایران
سازمان‌ها برای مصون ماندن از امواج سهمگین محیطی و نیز سازگاری با الزام‌های رقابتی چاره‌ای جز کسب و تداوم مزیت رقابتی پایدار ندارند. رهبری متعالی پارادایم جدیدی در حوزه رهبری و مدیریت است و بهترین شیوه برای برخورد با محیط‌های پرتلاطم، متغیر و پویای امروزی و کسب مزیت رقابتی پایدار است. از این رو هدف مقاله حاضر شناسایی تأثیر رهبری متعالی بر عملکرد سازمانی با میانجی‌گری مزیت رقابتی در شرکت‌های کوچک و متوسط مواد غذایی تهران است. تجزیه تحلیل از طریق روش معادلات ساختاری و با استفاده از تجزیه و تحلیل داده‌های حاصل از 195 پرسشنامه بازگردانده شده به‌وسیله پاسخ‌دهندگان صورت گرفت. نتایج نشان می‌دهد که رهبری متعالی بر عملکرد سازمانی، رهبری متعالی بر مزیت رقابتی و مزیت رقابتی بر عملکرد سازمانی تأثیر مثبت و معنی‌داری دارد.
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: مدیریت رفتار سازمانی
دریافت: 1394/11/30 | پذیرش: 1395/8/1 | انتشار: 1395/8/1